Startsida för studenter


Välkommen till KMH:s nya campus!


Jobbuppgifter till SMASK

Inspicient/inspicienter: har koll på tider och flow under repdag 10/4 och showdag 11/4. Ser till att allt håller planeringen och har en översiktlig blick. Väldigt bra erfarenhet att få för den som önskar jobba med projekt längre fram.

Roddare till 10/4 och 11/4: hjälper till att rigga på morgonen den tionde och ner den elfte. Det är inte så mycket jobb men otroligt värdefullt och ju fler desto bättte!

Filmare/klippare av show: filmar SMASK med medhjälpare eller på egen hand. Därefter klipper denna filmen och synkar med ljud. Detta arbete är arvoderat.

Fika-ansvarig och blom-ansvarig: håller koll på fika/blommor, hämtar detta från sponsorer och dela ut.

Hör gärna av dig! /Produktionsgruppen


2017-03-15: Biljetterna till SMASK är släppta.
Köp dina biljetter i Not&Bok innan de tar slut!


Tor 30/3: Ändrade öppettider p.g.a. Jan Wallanderprisgalan

På torsdag 30 mars delas Jan Wallanderpriset ut, i år i Kungasalen och foajén på KMH. Eftersom evenemanget är stort innebär det förändringar i vissa öppettider och i öppethållande av entréerna. Dessutom är bibliotekspersonalen på utbildning hela torsdagen.

08:00-15:00  Biblioteket har läsesalsöppet – studenter och anställda med passerkort kommer in.

15:00 Biblioteket, läsesalen, 3202, 3209/dirigentrummet och 3218/surroundrummet stänger för dagen (alltså hela Stallet).

17:00 Internservice stänger för dagen.
Huvudentrén stänger för allmänhet, studenter och anställda. Entrén vid Restaurang Oktav på stallplan (Valhallavägen 109) är öppen.

20:00 Huvudentrén öppnar igen för studenter och anställda med passerkort.

ca 22:30: Oktav stänger.

23:00: Huset stänger - som vanligt.


Akademiska Hus cykelstädning på KMH från 27/3

Berörda cyklar märks med en lapp. Vänligen ta bort lappen om du är ägare till den märkta cykeln och önskar ha den kvar i cykelstället.

Cyklar börjar tas bort fr.o.m. 17 april 2017. Omhändertagna cyklar kan hämtas på Valhallavägen 97B t.o.m. den 1 september 2017.


Fribiljetter för studenter
1: Konserthuset: Biljetter hämtas tidigast måndag konsertveckan, fram till en timme innan konsertstart mot uppvisande av studentleg. Gäller på ordinarie program.

2: Berwaldhallen: Biljetter hämtas tidigast en timme innan konsertstart mot uppvisande av studentleg. Gäller på ordinarie program.

3. Operan: Biljetter hämtas tidigast en timme innan föreställningens början mot uppvisande av studentleg.


Skicka in programförslag till konsert!
Antingen till lunchkonsert i Nathan Milsteinsalen respektive Lilla salen, eller till en studentdriven konsert i Svarta lådan – Kreativiteum. På www.kmh.se/konsertproduktion kan du läsa mer.


Uppdaterad 2017-03-29