Startsida för studenter


Välkommen till KMH!


Datorer i datorsalarna stängda t.o.m. ons 24/5 kl. 16:30

Tyvärr kommer datorerna att vara låsta i kioskläge tills veckans antagningsprov är färdiga. Efter det kommer en viss ställtid innan allting fungerar som vanligt igen. Från ca 17:30 onsdag 24/5 kommer man kunna använda datorsalarna som vanligt igen.


Ang. mail från SSSB

Många har fått mail från SSSB (Stiftelsen Stockholms Studentbostäder) om att de inte är giltiga kårmedlemmar. Till slut har vi löst problemet – det skall vara åtgärdat 19/4 eller 20/4! SSSB har meddelat att 17 april enbart var en första deadline för att styrka kårmedlemskap, så ingen kommer förlora sin bostad av den anledningen.

- Med vänliga hälsningar Manfred Hanberg, KMS NotoBok


Fribiljetter för studenter

1: Konserthuset: Biljetter hämtas tidigast måndag konsertveckan, fram till en timme innan konsertstart mot uppvisande av studentleg. Gäller på ordinarie program.

2: Berwaldhallen: Biljetter hämtas tidigast en timme innan konsertstart mot uppvisande av studentleg. Gäller på ordinarie program.

3. Operan: Biljetter hämtas tidigast en timme innan föreställningens början mot uppvisande av studentleg.


Skicka in programförslag till konsert!

Antingen till lunchkonsert i Nathan Milsteinsalen respektive Lilla salen, eller till en studentdriven konsert i Svarta lådan – Kreativiteum. På www.kmh.se/konsertproduktion kan du läsa mer.


Uppdaterad 2017-05-23