KMH en av Sveriges 50 mest spännande offentliga arbetsgivare

KMH hör till de 50 mest spännande arbetsgivarna i offentlig sektor i Karriärföretagens årliga sammanställning.

Karriärföretagen – en del av den europeiska rekryteringskoncernen Jobit – har sedan 2011 identifierat Sveriges främsta organisationer att arbeta på.

Utmärkelsen att vara Sveriges mest spännande arbetsgivare i Offentlig Sektor delas årligen ut till organisationer som aktivt fokuserar på medarbetarnas utveckling, ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats.

Nomineringarna görs av medarbetarna inom respektive organisation, myndighet eller företag. Nomineringarna och bedömningarna från KMH:s anställda har alltså placerat oss bland de 50 i topp.

Den samlade motiveringen lyder:

Med nya fantastiska lokaler har Kungliga Musikhögskolan satsat mycket på den fysiska arbetsmiljön. Utöver den förbättrade miljön för medarbetarna, har man inlett en spännande satsning inom utbildning och forskning för att attrahera och tillvarata rätt kompetens. Kungliga Musikhögskolan utses därför till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.

I presentationen av KMH:s resultat intervjuas Annamia Larsson, adjunkt i valthorn vid Institutionen för klassisk musik (KK).

Deltagande organisationer utvärderas baserat på resultat från Karriärföretagens s.k. Culture Assessment index, vilket granskar organisationen baserat på deras ansträngningar för att engagera sina medarbetare. Organisationer utvärderas även utifrån resultat från den anonyma undersökningen Employee Engagement, där vi får in feedback om arbetsplatsen, organisationskulturen och nivån på medarbetarnas engagemang.

Ett team av interna experter på rekrytering och s.k. Employer Branding granskar underlaget för respektive organisation och kommer utifrån detta underlag att utse Sveriges mest spännande arbetsgivare i Offentlig Sektor.

http://karriarforetagen.se/company/kungliga-musikhogskolan

http://karriarforetagen.se/page/kios

Uppdaterad 2016-07-07