Viktigt att veta under antagningsproven

12 mars  2012

Viktigt att veta under antagningsproven

Öppna seminarier om sång på gymnasiets estetiska program

Nytt om flytt och omflytt

Fredrik Malmberg chefdirigent för Eric Ericsons Kammarkör

KMH i årets Youth Jazz Festival

Karin Rehnqvist får "Composer Portrait"-konsert i New York

Oskar gör succé i Helsingfors som Robert från Duvemål

VARNING för e-post som uppmanar till att ange dina inloggningsuppgifter

Konserter 12-18 mars

 

Viktigt att veta under antagningsproven


Vi vill påminna om att antagningsproven började söndag den 11 mars. Under vecka 11 kommer en övervägande del av högskolans lokaler användas för detta ändamål. Det kommer inte att gå att boka lokaler eller bedriva kursverksamhet under antagningsveckan. Onlinebokningssystemet TimeEdit kommer att vara öppet för bokningar som gäller fr.o.m. måndag 19/3.

För studenter som är involverade i symfoniorkesterprojektet vecka 12 finns ett begränsat antal övningsrum tillgängliga för bokning online i TimeEdit. Övriga lokaler kommer inte att vara bokningsbara under vecka 11. Måndag 18/3 blir det åter normal tillgänglighet av lokaler i TimeEdit.

Lördag och söndag 10-11/3 ställde servicecentrum i ordning salarna för proven. I västra flygeln byttes (som vanligt) låskärnor på dörrarna för att rummen skall kunna behålla sin dukning under antagningsveckan. Juryordförande till prov som sker i västra flygeln kan kvittera ut en särskild nyckel i servicecentrum.

Servicecentrum lånar inte ut utrustning under vecka 11.

Tänk på att entréerna A4, B1 och B3 planeras att stå öppna. Därför vill vi passa på att varna för stöldrisken: Var rädd om dina värdesaker - lås dörren eller ta med de även om du bara lämnar rummet för kortare ärenden!

Carlos Murakami
Koordinator
Studieadministrativa avdelningen

 
Uppdaterad 2012-04-23