Möt musiklivet med Erik Arvinder

Möt Erik Arvinder – violinist, stråkarrangör, dirigent och alumn från KMH. Hör Erik berätta om sin väg in i musiken, hur han jobbar idag och om livet som frilansmusiker blev som han hade tänkt.

När: 29 november kl. 16.00-17.30
Var: Guldhagen, Foajén

Erik Arvinder är alumn från KMH och violinist, stråkarrangör och dirigent. Han har tidigare varit anställd i Kungliga Filharmoniska orkestern samt turnérat med Childish Gambino och John Legend. Under flera år bodde han i Los Angeles och spelade i bl a LA Chamber Orchestra. Erik har också spelat i Så mycket bättre och leder idag en stor stråkensemble med fokus på inspelningar åt andra artister. Han har också orkestrerat musik för filmer och serier.

Erik Arvinder, foto John Guthed

Erik Arvinder, foto: John Guthed

Möt musiklivet logotype

Möt Musiklivet Länk till annan webbplats. är KMH:s samtalsserie för studenter som är eller kommer att bli en del av musiklivet. Syftet är att förbereda, inspirera och vägleda till nya sätt att ta sig an marknaden, och att erbjuda möjligheter att knyta nya kontakter.

Möt Musiklivet arrangeras i samarbete med Stockholm School of Entreprenuership (SSES) Länk till annan webbplats. där KMH är medlem.

Relaterad kontakt