Prins Daniels Fellowship vill inspirera KMH:s studenter till entreprenörskap

Morgonen onsdag 27 november besöker Prins Daniels Fellowship KMH för att inspirera till entreprenörskap. Under besöket kommer Prins Daniel och de deltagande entreprenörerna Lili Assefa, Jan Carl Adelswärd och Carl Falk Cramer att berätta om sina erfarenheter av att driva företag.

Lili Assefa är grundare av PR-och eventbyrån Assefa Communication. som företräder några av Sverige största artister, restauranger och varumärken. Hon är även entreprenör och delägare i Gotoga som driver varumärkena Whyred och Hope.

Jan Carl Adelswärd är medgrundare av artistmanagementbolaget Lateral med klienter som Paloma Faith, Labrinth, Klas Åhlund mfl. Han har mångårig bakgrund som entreprenör och investerare inom kreativa industrier och har varit VD i Filippa K.

Carl Falk Gramer är låtskrivare och musikproducent och har skrivit hits till bl.a. Madonna, Nicki Minaj, One Direction och Avicii. I slutet av 2000-talet startade han tillsammans med Rami Yacoub produktionsbolaget Kinglet Studios.

Prins Daniels Fellowship är ett samarbete mellan Prins Daniel, Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA), samt framstående entreprenörer och företagsledare. Projektet lanserades 2013 med visionen att bidra till en mer gynnsam kultur för entreprenörskap och en tillåtande attityd till risktagande och misslyckande. Målsättningen är att fler unga ska våga ta steget att starta eget och att främja utveckling och tillväxt hos unga entreprenörer.

Moderator är Linda Nyberg.

Evenemanget äger rum onsdag 27 november 09.00-10.15 i Kungasalen.

Anmäl dig med ett e-postmeddelande till 27november@kmh.se.

Webbplats för Prins Daniels Fellowshiplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Relaterad kontakt