Var med i ett spännande projekt och stärk kopplingen mellan din utbildning och kommande arbetsliv

Efter examen, vad händer då? På KMH pågår en strategisk satsning för att ge studenter möjlighet att förbereda sig inför livet efter examen. Nu kan du som student vara med och stärka kopplingen mellan utbildningen och kommande arbetsliv.

Vi söker nu studenter som vill vara med och definiera och utveckla områden som konstnärligt entreprenörskap och innovation inom musik. En viktig del i arbetet kommer att vara att hitta nya verktyg och metoder för samarbete, både inom KMH och externt.

Som student har du möjlighet att påverka och bidra med just din kompetens och ditt perspektiv. Syftet är att stärka kopplingen mellan utbildningen och kommande arbetsliv.

Du får också chans att bolla och testa idéer i en experimenterande och kreativ miljö, samt skapa nya kontakter.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär att du medverkar på möten, workshops och bidrar med ditt unika studentperspektiv. Du förväntas vara med på minst ett möte per termin och du fungerar som en länk till andra studenter.

I din roll kommer du också att få uppgifter. Inför varje uppgift blir du tillfrågad och kan tacka ja eller nej. Under ett år beräknas du lägga 10–30 timmar på projektuppgifter och möten.

Exempel på uppgifter:

  • delta i workshops
  • utforma fokusområden
  • arbetsgruppsmöten
  • feedback-grupper och testföreläsningar
  • möten med externa parter
  • sprida kunskap till andra studenter.

Ersättning

137 kr/timme (155 kr inkl. semesterersättning)

Intresserad?

Anmäl ditt intresse till emilie.lidgard@kmh.se senast 28/3 2021.

Relaterad kontakt