KMH har digitalt Öppet hus – tipsa alla du känner

Bild föreställande en student med en flöjt. Bilden har grafik med "Digitalt Öppet Hus"-logo på sig.

Vi kommer att ha ett digitalt Öppet hus lördagen den 20 november för alla som är intresserade av att studera på KMH. Denna höst har vi valt att hålla Öppet hus digitalt (i Zoom) så att de som vill veta mer om KMH och våra utbildningar kan befinna sig i vilken landsända som helst och även utanför våra landsgränser.

Samverkansavdelningen har bjudit in alla folkhögskolor med musikutbildning och gymnasieskolor som har estetiskt program med musikinriktning i Sverige samt ett antal studieförbund. Dessutom finns det annonser i sociala medier.

Deltagare på Öppet hus kommer att få träffa studenter på några av våra utbildningar och studenterna kommer att berätta om hur det är ansöka och studera på KMH samt om deras framtidsdrömmar. Givetvis kommer studenterna att bjuda på musik och sång. Öppet hus-dagen avrundas med att lärare och studenter berättar om sina utbildningar i mindre breakout rooms, där intresserade kan ställa alla de frågor de undrar över.

Kom gärna och var med på lördag, och framför allt sprid länken till vårt Öppet hus så att så många som möjligt får hälsa på oss!

Vill du veta mer?

Kolla in programmet för Öppet hus