Din information i Sök person

I Sök person finns kontaktuppgifter till och grundläggande information om alla anställda och en porträttbild. Du har också möjlighet att komplettera informationen om dig själv, att byta ut bilden eller dölja den. 

Sök person finns idag bara med svensk information, men kommer att kompletteras med översättningar av titlar och organisatoriska beteckningar.

Porträttbilder

Bilderna i Sök person är hämtade från passerkortssystemet. Vi kan byta ut bilden eller dölja den. Använd formuläret nedan för att berätta hur du vill ha det.

Kompletteringar

Du har möjlighet att komplettera de uppgifter som visas i Sök person med länkar. Länkarna kan gå till ett antal fördefinierade tjänster, till en annan webbplats eller till en sida på kmh.se/Backstage, se formuläret nedan. Länkarna kommer att granskas innan publicering.

Andra ändringar

Basinformation om dig – titel, avdelning, telefonnummer och e-postadress – hämtas från olika centrala system. Uppdateringar och ändringar av dessa uppgifter ska gå via din närmaste chef.

Att inte vara med i Sök person

Bilden av dig kan döljas helt. Din kontaktpost får då en "tom gubbe" istället. Ange att du vill ha det så i formuläret nedan. Posten som helhet kan också döljas, på grund av skyddad identitet till exempel. Personalenheten måste då ha kännedom om dessa behov, så att din information kan sekretessmarkeras i relevanta system – kontakta dem för mer information.

Ändra bild och önskemål om länkar

Namn och e-post * (obligatorisk)
Namn och e-postDin porträttbild
Din porträttbild

Relaterad kontakt