Ny resebyrå från 1 januari

Från den 1 januari 2021 är Stureplans Resor ny avtalad resebyrå för anställda på KMH. Du bokar alla resor och hotellrum genom den upphandlade resebyrån.

Stureplans Resor är en svensk privatägd fullserviceresebyrå med tjänster för affärsresor, gruppresor samt event och konferensresor. I slutet av december kommer alla medarbetare att få välkomstmejl från Stureplans Online. Det är två separata mejl med lösenord och användarnamn.

Logga in så fort som möjligt och godkänn din användarprofil. Det gör du genom att uppdatera dina uppgifter med ditt mobilnummer. Det är viktigt att ange mobilnumret eftersom det är dit dina färdhandlingar skickas.

Utbildning för självbokningssystemet Stureplans Online kommer att erbjudas i komprimerade webinars när tjänsteresor förväntas komma igång igen.

Kontakta Stureplans Resor:

Telefonnummer: 08-665 10 00
Öppet vardagar mellan 08.00-17.00
Övriga tider finns 24H-service, välj knappval 1 på samma telefonnummer.

E-post: affarsresor@stureplans.se
Mejl besvaras inom 2 timmar under kontorstid.

Boka resa

Riktlinjer och praktisk information om hur det går till när du bokar och redovisar din tjänsteresa finns på sidan Resor på Backstage. Informationen kommer uppdateras vid årsskiftet när det nya avtalet träder i kraft.