Om dig i Sök person

När du använder sökfunktionen på KMH.se och Backstage får du träffar både på webbsidor och på anställda i Sök person. Du som har en anställning kan komplettera och ändra den information som visas om dig i Sök person.

Detta kan du ändra

Porträttbild

Vi kan byta ut din bild till ett eget fotografi. Det är också möjligt att dölja porträttbilden, men det är väldigt uppskattat om du har den kvar.

Länkar

Du har möjlighet att komplettera informationen om dig genom att lägga till länkar. Upp till sex länkar får plats till tjänster som till exempel Soundcloud, DiVA, LinkedIn eller till en egen webbplats.

Ändra din information i Sök person

Kommande funktioner

Kort beskrivning och sökord

Vi kommer att göra det möjlig att visa en kort beskrivning som du själv skriver. Du kommer även kunna relatera sökord till din information. Sökord visas inte, men när en besökare använder ordet i en sökning, så får hen upp dig som en av träffarna.

Vettig engelska

Inom en relativt snar framtid kommer vi kunna hantera den engelska versionen av Sök person på ett elegantare sätt än idag.

Skissbilden visar hur en sökträff i Sök person skulle kunna se ut efter att vi infört möjlighet att visa en kort beskrivning med övrig kontaktinformation. Här syns också två tjänstelänkar två webblänkar.

Ändra grundläggande uppgifter

De grundläggande uppgifterna i Sök person utgörs av namn, titel, organisatorisk tillhörighet, e-post och telefonnummer. Dessa hanteras i KMH:s centrala administrativa system och visas sedan via Sök person. Vill du ändra dessa uppgifter måste din närmaste chef hantera det, och kontakta Personalavdelningen, ibland också IT-avdelningen.

Relaterad kontakt

I slutet av nästan alla sidor på Backstage och KMH.se finns uppgifter om en kontaktperson. Dessa uppgifter innehåller endast de grundläggande uppgifterna bild, titel, organisation, e-post och eventuellt telefonnummer. Övriga uppgifter, som länkar och i framtiden också kort beskrivning, visas inte här.

Relaterad kontakt