Alma & Blancas examenskonsert

The event has taken place
  • Fully booked!

Tillsammans, efter två år på Kungl. Musikhögskolan, ska Alma och Blanca ta sina mastersexamen.

På denna konsert kommer det bjudas på pärlor från hornrepertoarens alla epoker. Konserten inleds med Strauss och Gliéres romantiska hornkonserter, följt av kammarmusik av Poulenc och Kahn. Som kronan på verket avslutas konserten med en dubbelkonsert av Rosetti.

Rosetti skrev sin dubbelhornkonsert för nästan exakt 250 år sedan, dvs samtidigt som KMH grundades, vilket vi vill vara med och uppmärksamma. Konserten bjuder publiken på en resa genom musikhistorien, från 1900-talet tillbaka till sent 1700-tal. Varmt välkomna!

Medverkande: Alma Heinemann, Blanca Eliasson, Johan Ullén m. fl. 

I år fyller vi 250 år – det vill vi fira med dig

Låt livet svänga. Ja för det gör ju det, upp och ner och hit och dit. Genom lyckorus, sorg, framgång och utmaningar. Trots att det nu är ett virus som håller i taktpinnen så kan det aldrig tysta musiken.

Så unna dig nya musikupplevelser. Ge det oväntade en chans och se vilka strängar det slår an. Låt musiken få livet att svänga.

Du bokar biljetter på Billetto via biljettlänken här i evenemanget.
Du kan boka 1, 2, 3, 4, 5, eller 6 biljetter åt gången i de förmarkerade grupperna av platser. Varje grupp har ett fast antal platser och kan endast bokas i sin helhet.
Allt för att enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer göra vad vi kan för att begränsa smittspridningen.