Jazzlab Fasching

En kväll i månaden gör Fasching ett samarrangemang med Kungliga Musikhögskolan där vi får möjlighet att lyssna till morgondagens stjärnskott.

JOEL NYMAN PARADISE

En lättsam fusiondröm där 70-och 80-talets Japan och USA möter sin egen framtid med en twist av medlemmarnas egenskrivna alster. Idén till Joel Nyman Paradise föddes 2014 på Fridhems folkhögskola men lades på kylning då de gick olika vägar. Nu har den värmts upp och är äntligen redo för att möta publiken!

Linus Fritzon - trummor
Ludwig Sievert - keys
Oscar Olsén - gitarr
Gabriel Dahl - bas
Joel Nyman - trumpet

 

MIKAEL EMILSSON BAND

Mikael Emilssons kompositioner tar sig uttryck genom originell harmonik och starka melodier med inspiration från 80-talets fusionjättar Brecker Brothers. Som kompositör influeras Emilsson av metalgenrens mäktiga ljudbildsideal och sporadiskt komplexa rytmik.  

Gruppen startades som ett skolprojekt på Kungliga Musikhögskolan under våren 2017 och har sedan dess fortsatt sin musikaliska resa tillsammans. Denna kväll kommer bandet att framföra några av Emilssons nya alster. Med sin starka energi och passion strävar saxofonisten efter att väcka nytt liv i fusiongenren med Mikael Emilsson Band. 

Mikael Emilsson - saxofon 
Manne Skafvenstedt - piano 
Joel Hulander - bas 
Oscar Johansson Werre - trummor 
Leo Krepper - gitarr

Kommande evenemang och konserter

Alla konserter och evenemang Beställ konsertinfo