Lokalvårdare/arbetsledare

till Serviceavdelningen. Anställningen är på heltid tillsvidare, men inleds med sex månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Arbetstiden är mellan kl. 06.00 – 14.30 på vardagar, viss helgtjänstgöring kan förekomma. Lokalvårdsgruppen består av sex personer, varav en är arbetsledare.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av två delar, dels lokalvårdsarbete dels arbete som arbetsledare. Det innebär bl.a. beställning av material, samt planera städning inför större evenemang som förekommer på högskolan. Städning sker i lärosalar, övningsrum, allmänna utrymmen som foajé med restaurangyta, korridorer, pentryn, studior och konsertsalar.

Bakgrund

Vi söker dig som har:

  • ett par årserfarenhet av att arbetsleda lokalvårdare
  • par års erfarenhet av lokalvårdsarbete och med bl. a skurmaskin,
  • kan tala och förstå samt skriva svenska bra. Det är nödvändigt då du kommer att ha kontakt med skolans personal, studenter och externa aktörer.
  • kunskaper i Office-paketet (som e-post och word)
  • är noggrann, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta.

Meriterande är liknande arbete på högskola/universitet

KMH kommer i denna rekrytering främst att beakta den som, efter en kvalitativ helhetsbedömning av yrkeskunnande, personliga egenskaper och lämplighet, bedöms ha de bästa förutsättningarna att bidra till en bra sammanhållning i arbetsgruppen och att kunna se KMH:s behov av lokalvård.

Ytterligare information

Kontakta Elsy-Marie Tysk, chef för serviceavdelningen, tel 08-16 18 69/070-535 73 03 eller lokalvårdsledare Eeva Hjelt tel 08-16 18 07 (anträffbara t.o.m. 190312).

Facklig information: Faustino Fernandez Fernandez (SEKO) tel 08-16 18 07, Vladimir Spasic (ST), 08-16 15 89.

Mer information om Kungl. Musikhögskolan finner du på www.kmh.selänk till annan webbplats.

Välkommen med din ansökan!

Samtliga ansökningshandlingar ska, märkta med dnr 18760, insändas elektroniskt till registrator@kmh.se senast den 8 januari 2019.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Vi tar enbart emot ansökan på det sätt som beskrivs i annonsen.

Relaterad kontakt