Intendent

KMH ledigförklarar härmed en anställning som Intendent. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. KMH tillämpar sex månaders provanställning.

Anställningen placerad på Edsbergs slott i Sollentuna. På slottet bedrivs sedan 1958 undervisning i kammarmusik på violin, viola, violoncell och piano på mycket hög internationell nivå. Verksamheten är sedan 1999 en del av KMH:s utbildningsutbud och är inplacerat vid Institutionen för klassisk musik vid KMH.

Arbetsuppgifter

  • Kontakt med KMH:s verksamhet på Valhallavägen för studieadministrativa frågor.
  • Vara uppdaterad kring utbildnings- och kursplaner.
  • Koordineringsarbete i vårt bokningssystem
  • Bistå den klassiska akademin med vissa administrativa arbetsuppgifter.
  • Ställa i ordning konsertsal inför konserter, ta emot publik och internationella gäster.
  • Helgarbete kan förekomma
  • Enklare vaktmästaruppgifter som tex. lampbyten, och enklare tekniska underhåll, hålla ordning i lokalerna.
  • Kontakt med lokalvårdsfirma angående städning av lokalerna
  • Göra felanmälningar till kommunen och för övrigt vara en länk till kommunen, som har sin verksamhet på nedre planet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, social, organiserad, driftig och ansvarstagande. Du bör vara självgående, kunna ta egna initiativ, gillar ordning och reda, både vad gäller lokaler och dokumenthantering. Du har inga problem att hugga i där det behövs och du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Ett krav är att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Meriterande om du har någon musikutbildning.

KMH arbetar aktivt för att sammansättningen av KMH:s personal ska bli mer jämställd och att mångfalden ska främjas. KMH eftersträvar en balans mellan kvinnor och män inom samtliga yrkesgrupper.

KMH kommer i denna rekrytering främst att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter och bidra till en positiv utveckling av verksamheten.

Ytterligare information

Kontakta chefen för Serviceavdelningen Elsy-Marie Tysk, Elsy-Marie.Tysk@kmh.se, tfn 08-16 18 69.

Facklig information: Vladimir Spasic (ST), 08-16 15 89, Torbjörn Gulz (SACO-S) torbjorn.gulz@kmh.se.

Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med dnr 20/473, bifoga CV och personligt brev. Ansökan skall vara inkommen till KMH senast den 28 september 2020 till registrator@kmh.se.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Vi tar enbart emot ansökan på det sätt som beskrivs i annonsen.

 

Kungl. Musikhögskolan i Stockholm (KMH) är Sveriges enda fristående statliga högskola för högre musikutbildning. KMH utbildar ca 1300 studenter om året inom utbildningsprogram för bl.a. folkmusik, jazz, klassisk musik, dirigering, komposition, musik- och medieproduktion samt olika lärarutbildningar med inriktning musik. KMH bedriver även forskning och forskarutbildning i musik och musikpedagogik samt deltar i omfattande konstnärliga och pedagogiska forsknings- och utvecklingsprojekt i Sverige och internationellt.

Relaterad kontakt