Visningar

Under en visning berättar en representant från KMH om nya campus, arkitektur och konsertsalar, om studenterna, konserterna och övrig verksamhet. För närvarande har vi visningar av KMH:s nya campus två gånger per vecka.

Vi är otroligt glada över det stora intresse som vårt nya campus väcker och vi skulle självklart vilja tillgodose alla förfrågningar. Men för att inte påverka utbildningen och den ordinarie verksamheten har vi under hösten begränsat antalet visningar till två tillfällen per vecka, en i samband med lunchkonsert och en i samband med kvällskonsert.

Visningen tar ca 45 minuter. Priset för en grupp på upp till 25 personer är 3 000 kr exkl. moms mot faktura.

VT 2018 fullbokad

Alla tillfällen för vårterminens visningar är fullbokade. Under Kulturnatt Stockholm kommer du bland annat kunna följa med på en kortare visning av campus – passa på!

Intresseanmälan gruppvisning HT 2018

Kontaktuppgifter *
Jag vill anmäla intresse för gruppvisning.
User information

Tidpunkt *
Jag är intresserad av visning följande tid:
Samtycke *
KMH kommer endast att använda de personuppgifter du anger i detta formulär för att administrera och genomföra visningar, samt följa upp verksamheten. Konferenskoordinator lagrar dina kontaktuppgifter i ett arbetsdokument (Excel) som längst tre (3) år från och med det datum anmälan inkom. För att återkalla ditt samtycke, kontakta konferenskoordinator – se kontaktuppgifter nedan.

Relaterad kontakt