Klangkupolen KMH

KMH X-day 20 september 2022

KMH bjuder in till en eftermiddag där organisationer, företag och kulturinstitutioner möter studenter och forskare på KMH och får ta del av pågående samarbetsprojekt, forskning, studentarbeten och musik.

Explore – Experience – Exchange

Fokus är nya samarbetsmöjligheter, vi visar upp konstnärliga projekt samt låter externa parter presentera möjligheter och utvecklingsområden inom musik och ljudfältet. Syftet är att hitta gemensamma intresseområden som kan ligga till grund för nya samarbeten och andra nytänkande och innovativa projekt inom konstnärlig utbildning och forskning.

Evenemanget är kostnadsfritt. Vi bjuder på kaffe och fika till alla som anmält sig och KMH studenter som anmäler sig senast den 13 sep får även en lunchbiljett.

Välkommen till KMH!

Plats: Kungl Musikhögskolan, Valhallavägen 105. Hitta hit Länk till annan webbplats.

Tid: Registrering och kaffe från 12.30, för de som önskar äta lunch innan är restaurang Oktav öppen (du som inte är student betalar och beställer lunch själv).

Programmet börjar 13:00, och rundas av med musik och frågestund – ”Ask me Anything” från kl 16.30. Läs mer om programmet nedan, detaljerat program skickas ut innan eventet.

Anmäl dig här

KMH X-day arrangeras av MIXS projektgrupp på KMH i samarbete med SSES Länk till annan webbplats.

Vill du vara med och ställa ut och berätta om ett samarbetsprojekt du planerar under året, eller en framtidsspaning inom ditt område?

Kontakta koordinator Emilie Lidgard: emilie.lidgard@kmh.se

Program

13.00 Korta presentationer om samarbetsmöjligheter, Lilla Salen

Lyssna till externa parter, studenter, alumner och forskare som berättar om genomförda och planerade samarbetsprojekt och nya samarbetsmöjligheter. Ett unikt tillfälle att få inspiration, nya idéer och en inblick i hur KMH jobbar med interdisciplinära samarbeten, innovation och utveckling.

15.30 Fika, mingel, utställning och parallella sessioner, Foajén

Ta chansen att diskutera och spåna på nya idéer för tvärdisciplinära samarbeten och spännande projekt. En chans att följa upp och fördjupa sig i de teman som du blev nyfiken på under de korta presentationerna och ett tillfälle att knyta kontakter.

16.30 AMA – Ask me anything, Restaurang Oktav

Musik och chans att ställa frågor till en spännande panel med representanter från olika delar av musiklivet.

Fullständigt program KMH X-day 2022 Pdf, 719.2 kB, öppnas i nytt fönster.

Relaterad kontakt