Staffan Scheja vid flygel i Kungasalen.

Foto: Mira Åkerman.

Konsertstolen

Stöd Kungl. Musikhögskolan och få ditt namn på en stol i Stockholms modernaste konsertsal – Kungasalen!

Gör din intresseanmälan

KMH:s nya campus väcker stor uppmärksamhet, både bland stockholmarna, nationellt och internationellt. Kungasalen är en central musikalisk mötesplats i KMH:s nya campus och i Stockholm. Det är här inne som byggstenarna i morgondagens musikliv tar form.

Kungasalen ligger i det stora glashuset närmast Valhallavägen strax innanför huvudentrén och bjuder på fantastisk akustik och framstående teknik. Med en fullstor symfoniorkester på scenen och kör på läktare rymmer den en publik på cirka 530 personer.

Sätt namn på en stol

Vår kampanj ”Konsertstolen” skapar en möjlighet för dig att vara delaktig och få din egen namnskylt på en stol i Stockholms modernaste konsertsal. För en gåva på 5000 kr eller 7500 kr får du som tack ditt namn, eller det namn du väljer, på en plakett på en av stolarna i Kungasalen. 

Genom att namnge en eller flera konsertstolar bidrar du till infrastruktur, teknik och övrig inredning, och möjliggör därmed de bästa förutsättningarna för KMH att fortsätta genomföra utbildning, forskning och produktioner av högsta internationella kvalitet.

Kungasalen med symfoniorkester och kör.

Med full symfoniorkester och kör på körläktaren, ryms en publik om 530 personer i Kungasalen. Foto: Mira Åkerman.

Relaterad kontakt