Michael Mayo

En dag med Michael Mayo

Måndag 20 maj får KMH besök av Michael Mayo som anses vara en av världens absolut bästa jazzvokalister och som är omtalad för sin enastående ekvilibrism. Under dagen träffar Michael Mayo studenter i en workshop och frågestund och kvällen bjuder på konsert med Norrbotten Big Band och studenter från KMH. Du som student eller anställd på KMH har möjlighet att boka två gratisbiljetter.

Michael Mayo föddes rakt in i jazz- och musikmyllan, med Valerie Pinkston som sjöng bakom bland andra Diana Ross, Beyoncé och Ray Charles, och saxofonist Scott Mayo (Earth, Wind & Fire med fler) som föräldrar. I unga år tog han lektioner av Herbie Hancock och valet framåt var en självklarhet. Nu hyllas han som en av världens absolut bästa jazzvokalister, omtalad för sin enastående ekvilibrism.

Som arrangör och dirigent står den svenske trummisen Calle Rasmusson. Ribban läggs högt med förväntan om stort sväng under ett tak som spänner över många genrer.

Fribiljetter för anställda och studenter

Du som student eller anställd på KMH kan boka en biljett gratis. Kampanjkoden får du från Per Sjöberg, se kontaktuppgifter nedan.

Här kan du boka biljett till konserten med Michael Mayo och NBB
Kampanjkoden fyller du i när du bokar biljetten. Ordinarie biljettpris är 250 kronor per person.

Konserten arrangeras i samverkan mellan KMH och Norrbotten Big Band.

Schema för dagen

10.00-12.00 Clinic för alla jazzstudenter. Övriga studenter och anställda på KMH kan närvara som åhörare. Lokal: Lilla salen.

13.30-14.30 Frågestund med Michael Mayo. Samtliga studenter och anställda på KMH är välkomna. Lokal: Lilla salen

19.00 Konsert med Michael Mayo, Norrbotten Big Band samt studenter från KMH. Lokal: Kungasalen.

Relaterad kontakt