Porträttbild av Lotta Andersson

Foto: Sara Björkegren

Workshop: Så skriver du din ansökan till Kulturrådet och Konstnärsnämnden

Hur gör du egentligen för att ansöka om de eftertraktade slantarna? Delta i en workshop genom Möt Musiklivet.

När: 11 maj kl. 15.15-17.00
Var: 1D220

Välkomna till denna workshop med Lotta Andersson. Här får du mer ingående kunskap och tips kring att skriva ansökningar till Kulturrådet och Konstnärsnämnden, till exempel verksamhetsstöd, projektstöd, internationellt utbyte och resebidrag. Det bjuds på en informationsdel, en workshopsektion och vi avslutar med en frågestund. Denna workshop är ett komplement till kursen Entreprenörskap i musik (CG1903).

Lotta Andersson är frilansande folksångerska i bland annat KONGERO. Hon arbetar även med projektledning, utbildning för arrangörer samt är kursledare på flertalet låtläger och sommarkurser. Lotta har en lång erfarenhet av kulturfinansieringens strukturer och hur man söker stöd och projektbidrag i dagens frilansvärld.

Varmt välkommen!

Anmälan

Föranmäl dig till denna workshop genom att maila anna.wikenius@kmh.se
Annars är du välkommen i mån av plats.

Möt musiklivet logotype

Detta är en del av samtalsserien Möt musiklivet. Möt Musiklivet Länk till annan webbplats. är KMH:s samtalsserie för studenter som är eller kommer att bli en del av musiklivet. Syftet är att förbereda, inspirera och vägleda till nya sätt att ta sig an marknaden, och att erbjuda möjligheter att knyta nya kontakter. För information om andra arrangemang se sidan.

Möt Musiklivet arrangeras i samarbete med Stockholm School of Entreprenuership (SSES) Länk till annan webbplats. där KMH är medlem.

Relaterad kontakt