Möt Musiklivet - samtalsserie

Möt Musiklivet är KMH:s samtalsserie för studenter som är eller kommer att bli en del av musiklivet. Syftet är att förbereda, inspirera och vägleda till nya sätt att ta sig an marknaden, och att erbjuda möjligheter att knyta nya kontakter.

Möt Musiklivet arrangeras i samarbete med Stockholm School of Entreprenuership (SSES) Länk till annan webbplats. där KMH är medlem.

Program våren 2021

Möt Musiklivet våren 2021 fortsätter på tisdagar men denna termin varvar vi eftermiddagsföreläsningar 16.00-17.30 med kortare lunchföreläsningar.

Länk till Zoom-mötet Länk till annan webbplats. (samma för alla tillfällen) Lösenord: 533604

Samtalen utgår från förslag och önskemål från studenter. Vi tar gärna emot idéer, temaförslag och tips på intressanta personer! E-posta Anna Wikenius.

Inga fler tillfällen är planerade.

Varför Möt Musiklivet?

Alla vi som älskar musik vill ju allra helst bara få skapa mer musik i världen, och ha så stora och hållbara möjligheter till det som möjligt. Dessa möjligheter kan se mer annorlunda ut än man kan tro, och de flesta av dem skapar vi tillsammans.

Därför kommer denna samtalsserie agera som en introduktion till nya, kreativa sätt att förhålla sig till arbetslivet som musikskapare.

Presentationer från genomförda föreläsningar

Relaterad kontakt