Ändra och lägg till i sök person

I Sök person finns kontaktuppgifter till anställda samt porträttbild och tjänstetitel. Du kan även lägga till en presentationstext om dig själv samt personliga länkar.

Du som är anställd på KMH har tre olika sätt att välja på för att presentera dig själv:

1) Skriv en kortare text i jag-form för att presentera dig själv och vad du arbetar med på KMH. Komplettera med länkar till egna profilsidor om du vill. Fyll i formuläret nedan.

2) Du som inte vill skriva om dig själv i jag-form kan istället lista dina meriter i punktform. Komplettera med länkar till egna profilsidor om du vill. Fyll i formuläret nedan.

3) Om du inte vill ha någon text alls kan du välja att endast länka till egna profilsidor. Fyll i formuläret nedan.

Glöm inte kryssa i samtyckes-rutan!

Tips och exempel på presentationstext

Varifrån kommer uppgifterna?

Alla som har en anställning visas i Sök person. Namn, titel, e-postadress, eventuellt instrument/ämne, samt telefonnummer (endast tjänstetelefon) hämtas till Sök person från andra centralt administrerade system. Önskar du ändra någon av de uppgifterna, kontakta din närmaste chef.

Om du inte vill visas i Sök person, på grund av skyddad identitet till exempel, kontakta personalavdelningen@kmh.se.

Uppdatera och lägg till information

Namn och e-post * (obligatorisk)
Namn och e-post
Här kan du lägga till information om dig själv. Skriv ett kort stycke i jag-form om vad du arbetar med/undervisar i på KMH. Om du vill kan du även lägga till information om din bakgrund, utbildning och musicerande. Vill du inte skriva om dig själv i jag-form kan du istället lista dina meriter i punktform.
Porträttbild
PorträttbildLänkar
Du kan komplettera informationen om dig själv med länkar till profilsidor, egen webbplats med mera. Samtliga länkar granskas inför publicering.


Samtycke personuppgifter