Ändra i Sök person

I Sök person finns kontaktuppgifter till anställda samt porträttbild och tjänstetitel. Här lämnar du önskemål om komplettering av informationen, och om att få byta ut eller dölja bilden.

Alla som har en anställning visas i Sök person. Om du inte vill visas, på grund av skyddad identitet till exempel, kontakta Personalavdelningen.

OBS! Namn, titel, e-postadress och eventuellt telefonnummer hämtas till Sök person från andra centralt administrerade system. Önskar du ändra någon av de uppgifterna, kontakta din närmaste chef.

Nytt! Skriv en kort beskrivande text om dig själv

Du som vill skriva ett kort stycke för att presentera dig själv och vad du arbetar med på KMH har nu möjlighet att göra det. Fyll i informationen i fältet "Om mig" nedan. Komplettera gärna med länkar till DIva, Linkedin eller andra profilsidor. Detta kommer sedan att publiceras på kmh.se under våren 2022 (datum är ej fastställt ännu).

Ändra och lägg till information

Namn och e-post * (obligatorisk)
Namn och e-post
Här kan du lägga till information om dig själv. Skriv ett kort stycke om vad du arbetar med på KMH. Om du vill kan du även lägga till information om din bakgrund, utbildning eller dylikt.
Porträttbild
Porträttbild


Länkar
Du kan komplettera informationen om dig själv med länkar till profilsidor, egen webbplats eller en sida på KMH.se – kanske en projektbeskrivning. Samtliga länkar granskas inför publicering.
Sida i DiVA
Profil på ORCID
Profil på LinkedIn
Profil på ResearchGate
Din Youtube-kanal
Profil på SoundCloud
Twitter
Annan länk (egen webbplats eller sida på KMH.se)
Samtycke personuppgifter