KMH campus exteriör

Välkommen till antagningsveckan på KMH!

Nästa vecka startar årets första antagningsvecka på KMH. Här finns information till dig som kommer till KMH för att göra prov.

Antagning på KMH

Att söka till KMH kan kännas nervöst, läskigt, underbart och superkul. Proven ser olika ut beroende på vilken utbildning du söker men de har alltid en sak gemensamt: känslorna kring dem. Som tur är har vi ett hundratal personer på skolan som alla gått igenom samma sak, en eller flera gånger. Kolla in vår film om antagning på KMH för att höra våra studenter prata om antagningsveckan.

Hitta till och på campus

Hur du hittar till Kungl. Musikhögskolan

Adress: Valhallavägen 105, Stockholm
Tunnelbana: Stadion eller busshållplats: Musikhögskolan

Kolla in en karta över vårt campus, gå en rundvandring för att känna in byggnaden via vår campusguide.

Hur du hittar till Edsbergs slott

Besöksadress: Landsnoravägen 10, Sollentuna. Busshållplats: Rudbecksskolan. Buss 520 eller 527 från pendeltågsstation Sollentuna. Slottet ligger rakt bakåt från busshållplatsen. Ingång på vänster utsida av slottet.

Legitimering

Du ska kunna legitimera dig vid varje provtillfälle. Ta med giltig fotolegitimation.

Anmäl dig i infodisken på campus Valhallavägen

Du som ska göra ditt antagningsprov på campus Valhallavägen börjar med att anmäla dig i infodisken. Den hittar du mitt i foajén. Där finns en student som prickar av dig och hjälper dig med en accessbricka. Med den tar du dig in på campus och in till ditt provrum.

Behöver du hjälp med att hitta till ditt provrum eller har andra frågor så hjälper vi dig i infodisken. Den är bemannad vardagar mellan kl. 8:00 – 16:00.

Rundvandring på campus

Tjuvkika på våra lokaler tillsammans med vår student Martina Melis. Hon visar dig runt och berättar mer om hur det är att vara student på KMH.

När: måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag
Tid: 13:00 – 13:30
Plats: Samling utanför Kungasalen

Frågor

För samtliga sökande: antagning@kmh.se

För sökande till Edsberg: anna.axelsson@kmh.se eller 08-57210841

Stort lycka till, hoppas att vi ses till hösten!

Relaterad kontakt