Fasad, Valhallavägen.

Foto: Åke E:son Lundman

Student på KMH

Som student på KMH får du tillgång till fantastiska lokaler och faciliteter på Campus Valhallavägen i centrala Stockholm och Campus Edsberg i Sollentuna. Här berättar vi också om kåren, utbytes­studier och om att studera med funktions­nedsättning.

Våra campus

Merparten av undervisningen på KMH bedrivs på Valhallavägen 105, men några av programmen ges på vårt campus på Edsbergs slott i Sollentuna. Båda platserna är unika och levererar utbildning av högsta kvalitet, men utrustning och faciliteter skiljer sig förstås åt.

Campus Valhallavägen

Campus Edsberg

Studentkåren KMS

Studentkåren arbetar för att göra studietiden så trivsam som möjligt för alla studenter. Kårens medlemmar utser vilka som ska representera studenterna i KMH:s olika baslutande instanser och organ.

KMS, studentkåren

Studera med funktionsnedsättning

Alla som studerar på KMH ska ha samma möjligheter att uppnå goda studieresultat. Om du har en funktionsnedsättning kan ansöka om riktat pedagogiskt stöd.

Studera med funktionsnedsättning

Studera utomlands

Du kan vara utbytesstudent på KMH via Erasmus+, Nordplus eller som programstudent.

Utbytesstudent på KMH

Se film: Utbildning på KMH

Albin Eidhagen, Em Silén och Magdalena Eriksson är tre studenter som går utbildningar med olika inriktningar. Se dem berätta om sina val och om KMH.

Ny student

På länken nedan sammanfattar vi det viktigaste för dig som blivit antagen till KMH.

Ny som student