Campus från Valhallavägen. Foto: Åke E:son Lundman

Foto: Åke E:son Lundman.

Stöd KMH

Vill du vara med och säkra framtiden för Sveriges musikliv? Att stödja KMH – som individ, företag eller organisation – är att stödja musikutbildning och musikforskning i världsklass.

KMH har en viktig funktion i det svenska samhället. Här utbildas musiker och musikpedagoger som verkar på alla plan, i svenskt musikliv och runt om i världen. Våra alumner, före detta studenter, finns både på de stora internationella scenerna och ute i klassrummen för att ge barn och ungdomar möjligheten att utöva musik.

Nytt campus

KMH har länge haft behov av nya lokaler, anpassade för musikutbildning på allra högsta nivå. 2016 öppnades portarna till KMH:s nya campus mitt i Stockholm. Här finns bland annat fyra konsertsalar, ett studiokomplex med framstående teknik och akustik, samt ett stort antal övnings- och undervisningsrum.

Vårt nya campus har väckt stort intresse, nationellt och internationellt. Det kommer att stärka Stockholms attraktionskraft inom utbildning och forskning. KMH kan därför erbjuda nya, intressanta möjligheter till samarbeten med företag och organisationer. 

På KMH:s campus möts framtidens musiker och musiklärare. Genom ett samarbete med KMH kan du eller ditt företag bidra till en studie- och forskningsmiljö i världsklass.
Helena Wessman, Rektor KMH

Kontakta oss gärna!

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur ett samarbete kan se ut.

Relaterad kontakt