Mat och dryck

Det finns flera platser på campus för studenter och personal att värma och äta medhavd mat. Restaurang Oktav serverar frukost, lunch, smårätter och fika. De har erbjudanden för studenter och personal. Det finns även gott om caféer och restauranger i KMH:s omgivningar.

Hantera egen mat

I studentköket, hus 4 plan 1, vid salen Svarta lådan, finns möjlighet för studenter att värma och äta medhavd mat. Även i Erling Perssonatriet intill Restaurang Oktav finns möbler och mikrovågsugnar. I övriga lokaler är det inte tillåtet att äta medhavd mat och dryck.

Restaurangens bord och stolar använder du när du handlat i restaurangen. Det är inte tillåtet att använda restaurangens husgeråd (bestick, tallrikar och glas) för att äta medhavd mat.

I personalrummet, hus 1B plan 5, finns möjlighet för personal att värma och äta medhavd mat.

Restaurang Oktav

Du kan köpa ett värdekort att använda som betalning hos Oktav. Om du köper ett värdekort för 1 000 kr får du 10 procents rabatt, om du köper ett värdekort för 500 kr får du 5 procents rabatt. Rabatten gäller på hela sortimenent förutom alkohol.

Medlemmar i kåren får 10 procents rabatt på lunchen (uppvisa ditt medlemskort).

Om kårens förmåner Länk till annan webbplats.

Dagens lunch

Lunch serveras kl 11.00–14.00. Välj mellan dagens soppa och en varm vegetarisk tallrik, som du om du vill kan komplettera med fisk eller kött. Hembakat bröd, sallad, kaffe och vatten ingår.

Veckans meny på Oktavs webbplats Länk till annan webbplats.