Boka övningsrum

Du som student på KMH har rätt att boka övningsrum på campus. För detta används programmet TimeEdit, som även används vid schemasökning.

När du registrerats som student hos oss får du en ”tidspott” på 12 timmar som du kan använda för att boka övningsrum under de kommande 21 dagarna. Så fort en bokning har passerat i tid, eller har avbokats, återställs din tidspott med motsvarande tid.

Dina 12 timmar kan du fördela på upp till 10 enskilda sessioner, med en maxtid på två timmar för en enskild session. Det innebär att du till exempel kan göra 10 stycken entimmesbokningar, för att sedan förlänga två av dessa med en timme.

Observera att det bara går att boka övningsrum upp till 21 dagar i förväg. Om du vill boka övningsrum till ett senare datum, behöver du vänta tills det blir tillgängligt för bokning i kalendern.

Så bokar du övningsrum

Du bokar övningsrum i TimeEdit:

Gå till TimeEdit Länk till annan webbplats.

  1. Klicka sedan på Webbokning studenter/Practice room reservation. Där kommer du få logga in med de uppgifter som du fått i samband med din registrering.
  2. Klicka sedan på Boka rum för övning.

På sidan Boka rum för övning visas en enkel kalendervy där du kan välja ett specifikt rum med hjälp av rumsnummer (ruta 1 på bilden nedan).

Du kan också klicka dig framåt eller bakåt i kalendern med hjälp av pilarna, eller klicka på kalenderikonen och välja ett datum (ruta 2 på bilden nedan). Obs att du bara kan se de kommande 21 dagarna.

Om du inte angett ett rumsnummer, ser du en lista över alla rum du har tillgång till (ruta 3 på bilden nedan). Klicka varsomhelst på raden där det är ledigt för att skapa din bokning.

Bokning av övningsrum i TimeEdit

Ett nytt fönster öppnas där du kan specificera tiden för din bokning (ruta 4 på bilden nedan) samt bekräfta den (ruta 5 på bilden nedan).

Nu är din bokning klar och du kommer kunna se den i ditt schema.

Bokning av övningsrum i TimeEdit

Avbokning

Du kan när du vill ta bort en bokning ur ditt schema genom att klicka på bokningen och välja ”Avboka”. Då återställs din tidspott motsvarande den tid du avbokat.

Relaterad kontakt