Provbeskrivning för Interpretation, tidig musik I

När du söker till Interpretation, tidig musik I behöver du göra ett antagningsprov. Här finns allt du behöver veta för att genomföra provet.

Anmälningskod: KMH-CG25F

Videoprov

Spela in 15 minuters musik på det barockinstrument eller med den sångrepertoar du vill studera på kursen. Styckena bör vara av skilda karaktärer. Du kan använda en videofil per musikstycke.

Efter att du har gjort en fullständig anmälan till kursen på www.antagning.se och sista anmälningsdag har passerat, kommer du få mer information via mejl om hur du skickar in ditt prov till KMH.

Instruktioner för videoinspelning

  • Legitimera dig – filma legitimation och ditt ansikte. Uppge provkoden och berätta vilket stycke du kommer att framföra.
  • Framför ditt stycke. Ditt ansikte och dina händer måste synas genom hela filmen. Det ska vara enkelt att se dig och ditt instrument i bild.
  • Varje film ska genomföras i en enda obruten tagning. Inga klipp eller andra editeringar är tillåtna.
  • Det går bra att spela in ditt prov med en mobiltelefon, men se till att det inte är någon distorsion eller brus eller för mycket rumsakustik. Filmerna ska ha god bildkvalitet med bra skärpa och ljus.
  • Tillåtna format är MP4 eller MOV. Försök hålla filstorleken runt 500 MB om möjligt.

Om instruktionerna inte följs och filmen på något sätt upplevs ha modifierats kan ditt prov komma att bedömas som ogiltigt.

Provkod: LS 31.0b Huvudämne, Interpretation, Tidig musik
Provtid: 15 min.
Bedömning: Provet är behörighets- och urvalsgrundande. 0-50 p, varav 25 p krävs för godkänt. Poänggradering görs av jury utefter den uppvisade konstnärliga och tekniska nivån.

Relaterad kontakt